Informaţii pentru părinţi

PERSOANE DE CONTACT: Tudose Irina şi Dumitru Alina
PROGRAM CU PUBLICUL:
12:00 – 16:00

 

COLABOAREA CU PĂRINŢII:

Părinţii vor fi anunţaţi periodic de către conducere de ultimele noutăţi.
La avizierul grădiniţei, părinţii vor putea citi despre realizările copiilor.

De asemenea vor putea veni cu propuneri şi sugestii pentru îmbunătăţirea actului educativ. Sugerăm ca atunci când există vreo nemulţumire să se aducă la cunoştinţă conducerii unităţii, spre a evita unele discuţii „sindicale”, care pot fi nejustificate.

Lunar se va face şedinţă cu părinţii. La aceste şedinţe se vor aduce la cunoştiinţă ultimele realizări şi noutăţi ale clasei, se vor dezbate performanţele copiilor, dar şi unele aspecte privind dezvoltarea moral-intelectuală a copiilor.

Părinţii pot fi invitaţi la unele activităţi şi serbări ale copiilor. În rest, nici un părinte nu are voie a intra în clasa de predare în timpul orelor, şi nici a intimida vreun cadru didactic sau copil din Instituţie.

Punctualitatea este o normă de bază a grădiniţei noastre. Părinţii vor aduce copii la şcoală în intervalul orar 8.00 – 8.15 şi îi vor lua în intervalul 17.15 – 17.30 (12.45 – 13.00 pentru Programul normal, şcoală şi grădiniţă). În rest colegiul va fi închisă pentru a evita accesul unor persoane străine.

 

REGULI ÎN CAZ DE BOALĂ :

– În cazul îmbolnăvirilor provocate de răceală, eczeme, greţuri, dureri de gât, diaree sau febră, se va ţine copilul acasă.
– În cazul unor boli contagioase ale copilului sau al unui membru din familie (diferite boli de piele, oreion, vărsat de vânt, scarlatină, tuberculoză, tuse convulsivă, hepatită, boli de ochi contagioase) trebuie anunţată imediat colegiul pentru ocrotirea celorlaţi copii.
– În cazul unor boli grave precum tuberculoza, hepatita A, B, scarlatină, difterie, se vor lua măsuri speciale în focar, cum ar fi: recoltarea de probe contacţilor şi dezinfecţie în săli efectuată de SANIPID.
– La revenirea unui copil în Instituţie după o astfel de boală, se va prezenta un aviz medical prin care se adevereşte că nu mai este nici un risc pentru colectivitate.

 

PROIECTE PE TERMEN SCURT (1-3 ani):

  • Transport;
  • Sediu nou la standarde europene, cu sală de sport, teren de sport, cantină proprie, săli de curs mari, pază, mobilier nou şi modern, instalaţii, sanitare şi electrice noi;
  • Şcoală de vară;
  • Tabere de vară;